View unanswered posts | View active topics It is currently 13 Jun 2026, 21:17

Reply to topic  [ 8 posts ] 
Curse Fun 

Va tenteaza sa incercati off-road/oval?
Poll ended at 06 Sep 2010, 15:19
prefer off-road 25%  25%  [ 2 ]
prefer oval 13%  13%  [ 1 ]
le incerc pe amandoua 25%  25%  [ 2 ]
nu ma tenteaza nici una 38%  38%  [ 3 ]
Total votes : 8

Curse Fun 
Author Message

La sfarsitul sezonului 9 propunem 2 curse doar pentru distractie utilizand rFactor, o cursa off-road si una pe oval.

30 Aug 2010, 15:19
Profile WWW

Dupa cum vedeti treaba s-a cam inmuiat pe forumul simr.ro, in afara de Iracing care e great simulator the world :) nu mai bagam nimic, am incercat o cursa cu LFS demo care nu a prins la cei din simr.ro , totusi insist si va intreb ce simulator vreti pt joi ?

NK-Pro

Sau

LFS

ambele versiuni deocamdata Demo , am ales aceste 2 simulatoare deoarece majoritatea am tot jucat simulatoarele bazate pe fizica de la ISI , posibil ca unii sa se fi plictisit nu stiu , ce stiu e ca pe simracing.ro joi bate vantul :)

Bun, o sa ziceti ca jumate sunt pe r2p si dau curse acolo si jumate dau curse pe iracing, stiu problema sunt cursele pe care le dam impreuna noi astia care ne cunoastem macar ,hai sa vedem ce am mai invatat :) in curse de fun intre noi, daca intram in competitie NOI toti cu altii care sunt batuti in cuie pe LFS sau Nk-Pro o sa devina chiar mai interesant.

Nu va ambalati cei care nu mai aveti chef de simracing , stati linistiti, cand o sa puteti o sa reveniti nui bai.

Scuze ca tocmai eu noob-ul familiei :) am deschis subiectul asta

26 Nov 2010, 12:13
Profile

Pe mine ma intereseaza Lfs (incerc sa stau focusat pe masini FWD). Problema mea este doar ca nu stiu cand sa
antrenez. S-a schimbat o gramada de lucru in jurul meu, si practic n-am timp pana nu organizez lucrurile mai bine. Vezi ultima cursa mea iRacing.

Am chef si sunt cel putin atat pasionat de simracing ca la inceput, dar 2 curse pe saptamana momentan depaseste limitele mele.

26 Nov 2010, 12:38
Profile YIM

zoinxtorque wrote:
Dupa cum vedeti treaba s-a cam inmuiat pe forumul simr.ro,

Nu s-a inmuiat treaba deloc. Campionatul de iracing a avut o prezenta foarte buna avand in vedere ca a fost cu plata
Adica neasteptat de buna, am fost si 10-11 in curse si 13 inscrisi in campionat. E destul de bine avand in vedere ca useri activi suntem 16-17.
De discutat vorbim putin aici, fiindca suntem toata ziua pe mIRC si discutam acolo.
Si eu as vrea sa dau si lfs si nk-pro dar nu am timp de toate. Imi placea historix-ul foarte mult ,dar nu am reusit sa continui din cauza timpului.
Lfs nu atrage, din cauza circuitelor si masinilor necunoscute, si meniul destul de ciudat. Dar cate o cursa de fun mai merge. Vedem cand terminam cu iracing ce mai vrem sa jucam. Eu as da si nk-pro demo 1-2 curse.

26 Nov 2010, 14:25
Profile

Simbin lanseaza pe 1 Decembrie un simulator free pe RaceRoom.net. Vor fi disponibile Chevrolet Camaro, un monopost si un circuit, Hockenheim. Elementele probabil sunt extrase din RaceOn si banuiesc ca se intentioneaza dezvoltarea ulterioara a unui sistem asemanator iRacing-ului.

27 Nov 2010, 16:00
Profile WWW

thx Dim pt. info. mi-am facut user si am sa il incerc. s-ar putea sa ai dreptate cu Race ON. e amuzanta treaba cu monoposturile, toate au livery de F1 mascat. :D

02 Dec 2010, 11:32
Profile YIM

Quote:
banuiesc ca se intentioneaza dezvoltarea ulterioara a unui sistem asemanator iRacing-ului

Avand in vedere ca sunt, sau au fost in pragul falimentului, nu m-as mira.

03 Dec 2010, 09:20
Profile

nu cred sa fie o treaba rea daca este ceva gen iracing. nu fac deloc o comparatie intre iracing si race room.
imho, race room e mai accesibil decat iracing pe partea de "gameplay".

03 Dec 2010, 12:34
Profile YIM
Reply to topic   [ 8 posts ]