1. Se merge pe website la sectiunea
Hosted si se selecteaza
Host A Race. Va aparea o pagina unde trebuie sa introduceti datele pentru sesiune. Sub numele sesiunii este un buton prin care se selecteaza ca sesiunea sa fie privata, si in dreapta o sa apara campurile pentru parola.
Aveti aici o imagine cu un exemplu de sesiune care se refera la cursa urmatoare de la Laguna Seca, din sezonul 11. Trebuie sa introduceti datele exact ca in imagine, cu diferenta ca in fiecare etapa numele circuitului difera si numarul maxim de jucatori (maximul e dat de tipul si lungimea traseului).
Atentie mare, sa selectati server de tip US-MA, celelalt tip e din Australia si nu e bun pentru noi.
- Numarul de jucatori trebuie setat la maximul disponibil din casuta de selectie
- Numarul de ture pentru o etapa se ia din anuntul cursei de pe forum (la LimeRock nu am anuntat, dar la urmatoarele curse o sa pun is numarul de ture in anunt).
In cazul in care sunt mai multe masini disponibile, apasati pe plusul din dreapta tipului masinii si mai apare inca o casuta pentru selectarea celui de-al doilea tip de masina.
Pentru sezonul curent (S11), vom juca cu 3 masini, Pontiac Solstice, Mazda MX5-Cup si Mazda MX-5 Roadster.
Selectati "All cars in single class" si "Fixed Setup". In dreapta masinilor alegeti (apasand butonul albastru cu textul "Sel") setupul cu numele "baseline" din lista de "IRACING SETUPS", pentru ambele sesiuni, cursa si calificari. Vezi imaginea urmatoare:

In cazul in care nu aveti suficienti bani in cont, urmati ghidul de incarcare bani.
In cazul in care aveti suficienti bani in cont (3$ + ) in dreapta aveti butonul mare si verde intitulat
PURCHASE AND RACE NOW. Apasati pe el si va aparea o pagina pentru confirmare, dupa care incepe sesiunea. Incercati sa ajungeti la confirmare numai dupa ce ati verificat toate datele si totul e ok, pentru ca face figuri daca nu confirmati si schimbati ceva date si repetati procedura. Eu am patit asa, si am primit ceva mesaj de eroare ca deja am incercat blah, blah. Pentru a fixa, am reintrat din nou pe site si am inceput procedura de la 0.