|
zoinxtorque
|
am votat si eu ca boul in necunostinta de cauza , scuze , nu stiu nimic despre simulatoare, sunt 0 barat sa zic asa , am licenta de GTR2 si daca va hotarati la Rfactor o iau si pe aia asa ca va urmez orice s-ar juca .
_________________ Racing With Logitech Driving Force-Gt and home made cockpit car seat included
|
|
piggy
|
zoinx, nu tre' sa te ambalezi asa de tare, cum ziceau si altii. sint destui incepatori in sim-uri, chiar si aici, iar eu sint unul dintre ei. pentru mai multe curse, antrenamente, chestii, poti juca linistit gtr2 pe internet, ca tot il ai cumparat. curse de 5-10 laps sint numai bune, inveti multe acolo, chiar si printre wreckeri (daca ai nesansa sa nimeresti cu unii din ei). am jucat citeva astfel de curse si mi-au prins bine, mai ales ca-s mai relaxante decit cele din sezon. experimenteaza, citeste tips & tricks-urile despre driving, teorie, apoi incearca sa aplici in antrenamente si curse. nu dau lectii, ca nici eu nu-s prea breaz. unii sint mai talentati, altii mai putin. e normal, asa se intimpla si in lumea reala - F1, raliuri, touring, tenis, fotbal, muzica, etc - sint unii care desi participa activ, nu vor ajunge niciodata no.1. atita timp cit poti sa obtii satisfactii, chiar si pe locul 14 sau 20, e grozav. e foarte probabil sa iesi mai cistigat decit ala care a terminat pe locul 1 dar si-a omorit nervii intregul sezon. devin (?!) incoerent, asa ca ma retrag. nu cred ca e graba cu rF.
|
|
Mancs
Joined: 15 Jan 2008, 12:33 Posts: 278 Location: Odorheiu Secuiesc
|
La rFactor exista telemetria? Ca eu plac foarte mult ca pot sa fac analiza despre uzura cauciucurilor, folosirea balansei asa detaliat ca in MoTeC.
_________________ a.k.a. Istvan Peter
|
|
Simulatu
|
Da, exista... daca nu ma insel, exista chiar un plugin care scoate telemetrie compatibila cu Motec, ca si GTR2.
|