Lupul batran va merge ok. cat nu il inghit eu tot admint ca este pilot bun.
Pauza de 2 saptamani este SIGURA, a fost agreed de toate echipele si nu cred ca o vor incalca. Then again, it's Ferrari.
Partea urata pt. el este forma fizica. Inca se recupereaza dupa accidentarea avuta in experientele cu motocicleta.
Masina este noua, nu a fost conceputa pt. el. Partea buna este ca le poate da un input valid pt. masina de anul viitor.
Nu sunt convins ca va folosi o masina echipata cu KERS. A luat kg. in plus in astia aproape 3 ani si in astea max 4 saptamani nu vad cum sa le dea jos. Kimi a slabit 5 kg peste iarna ca sa poata merge cu masina + KERS.
Sunt foarte multe variabile in joc.

Sincer, nu il vad sa reuseasca o "Lauda" dar va fi ok pana la urma.
Masina capabila de podium este, skill este, sa vedem ce zic lupii tineri.
Ferrari isi spala mult imaginea terfelita de anu' asta prin aducerea temporara a lui Schumi.
Partea si mai interesanta este ca venirea lu' Schumi ca se da un wake-up call lui Kimi. Pt. mine asta e partea interesanta. Se va trezii finlandezu' la realitate. Pt. mine va fi mai fun sa il revad iar pe Kimi "in the zone". Damn, I miss him in the silver car.
PS. Nu imi povestiti ca in iarna a testat masina si a avut cel mai bun timp. In testele alea se alearga si cu masini mai usoare cu 100 kg fata de competitori.

Not really relevant.