Clau s-a cam grabit pentru ca v-a oferit licentele fara sa munciti ptr ele

.
Glumesc dar asta mi-a dat o idee

. In cadrul sezonului, indiferent de joc/mod sa activeze diferite cupe. Cupele nu vor avea curse diferite, clasamentul fiind intocmit pe baza punctelor acumulate in sezon doar ptr cei inscrisi in cupa respectiva. Fiecare jucator se inscrie in sezon si in acelasi timp poate opta sa concureze in una sau mai multe, asta functie de disponibilitate.
Astfel se poate constitui, pentru cei care nu au participat in ultimile 5 sezoane (pentru astea sunt evidente in SLS), cupa noilor veniti (n-am idei acum dar gasim un nume mai frumos) si asa mai departe. Daca nu sunt inscrisi intr-o cupa, nu se mai intocmeste clasament pentru aceasta.
Eee si acum, functie de posibilitatile de sponsorizare, se pot da premii ptr fiecare cupa. De exemplu eu as sustine o "Cupa STCC" oferind pentru locul 1 o licenta STCC (addon Steam) ca premiu (ca tot au unii race07

). Bineinteles ca se pot organiza si cupe fara premii.
Cred ca asa se poate dinamiza competitia si atrage jucatori noi. Oricum in aceasta situatie modul de judecare a penalizarilor trebuie sa fie mai aspru avand in vedere ca este in joc un premiu.
Nu am verificat inca dar cred ca e posibil de tinut clasamentele pentru fiecare cupa in cadrul SLS.