View unanswered posts | View active topics It is currently 13 Jun 2026, 20:41

Reply to topic  [ 138 posts ]  Go to page Previous  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14  Next
My cockpit 
Author Message

Sa pui o aeroterma, si sa o setezi sa mearga dupa temperatura motorului din rfactor :))

12 Oct 2010, 09:10
Profile

normal ca e frig daca nu tin usa deschisa la camera se fac 15 grade , oricum e izolat bine balconul abia a intrat in reabillitare" , am bagat si aeroterma tiry in 5 minute 22 grade,

deci asazisul cockpit e de fapt un ansamblu construit din pal melaminat asemanator cu un birou, am ales solutia asta pt rigiditate suport volan, si pt ca il folosesc ca birou cand nu alerg la curse de simracing, trebuia cumva sa impac si capra si varza, volanul e fix , pot sa il dau jos dar ideea a fost sa stea naibii acolo sa nu il mai dau jos toata ziua si pe langa el sa poata si soata sta la comp sa citeasca mailul si altele, astfel in max 2 minute pot sa intru la cursa cu tot cu but computer, pe langa asta "biroul" are o inaltime astfel incat impreuna cu scaunul de dacie care e foarte confortabil sa ma satisfaca in ceea ce priveste comoditatea la condus , singura chestie la care trebue sa mai lucrez e inaltimea monitorului ma gandesc zilele astea cum sa il lipesc de plafonul biroului , castig in jur de 8 cm ceea ce o sa imi ofere un view mai bun, din cauza latimii balconului nu pot sa fac poze bune, sigur un filmulet in actiune pe circuit o sa arate mai bine functionalitatea acestui asazis cockpit, ( cred ca nu va asteptati sa arate ca un monopost de formula 1 :D ) mai am de munca deocamdata sunt multumit ca nu mai amortesc si ca am mai scazut timpii realizati pe circuite, cum !!? datorita monitorului care e aproape foarte aproape acum de ochi folosesc modul cockpit view din care controlezi mai bine masina , mod detestat de mine pana acum pt vizibilitate redusa a circuitului :car: scuze celor cu care am avut dispute pe aceasta tema :D

12 Oct 2010, 12:28
Profile

Dai piciorul jos monitorului daca poti, sii ii faci un suport.

12 Oct 2010, 12:53
Profile

done :D

13 Oct 2010, 10:53
Profile

ce imi place din tot ansamblul asta e basca ta :lol:
vezi sa nu faci turturi la nas in vreo cursa de anduranta :)

14 Oct 2010, 12:08
Profile

aha deci nu iti place , bun , las ca ne vedem diseara la 22.30 pe goldenport cu skoda :skid: , ferea sav ferea varza te fac :D 1.12.525 la 1,4 secunde de best qualy cu setup default vruuuummmm :car:

14 Oct 2010, 12:19
Profile

Sa luati toti skin-ul ala de are culorile tricolorului. Cu P incepe , nu mai retin exact denumirea. E masina galbena si are rosu si albastru pe ea. Asta daca vreti, dar ar fii frumos sa aparem ca o echipa.
Pana atunci ne vedem cu batranicile pe outlon

14 Oct 2010, 13:14
Profile

un tutorial sa bag si eu niste padele pe df-gt stie cineva ?, ultima oara le cam suflam in ceafa baietilor pe formula 1, cu seqventialul insa pierd pe viraje ca trebuie sa iau mana de pe volan, cand aveam momo am incurcat 2 din alienii nostri de marca ! la f1 monte carlo padelele au facut diferenta de 1, 2 secunde,

09 Sep 2011, 11:29
Profile

In primul rand , salutare si sarbatori fericite,un craciun plin de bucurii si de cadouri,clipe fericite impreuna cu cei dragi

Acum :
uite aici un tutorial pt un pedalier homemade destul de bine explicat si usor de facut daca ai materialele la dispozitie.

http://translate.google.com/translate?hl=en&sl=es&tl=en&u=http%3A%2F%2Fwww.xtremeracers.info%2Fforums%2Fviewtopic.php%3Ff%3D84%26t%3D5238

si daca tot sunt aici ,iaca ce am facut aseara :D

Image Image

21 de butoane,4 switch-uri,si 2 rotary switch-uri cu 12 pozitii

dupa sarbatori o sa fie coalata cu imitatie fibra de carbon si vopsita in negru,si de printat niste decal-uri la care inca lucrez.

23 Dec 2011, 14:49
Profile

ok scuze am gresit link-ul pt tutorial de padele si nu pot sa editez postul :twisted:

http://www.gtplanet.net/forum/showthread.php?t=125801

aici au baietii o gramada de variante.Sper sa-ti fie de ajutor.

23 Dec 2011, 17:06
Profile
Reply to topic   [ 138 posts ]  Go to page Previous  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14  Next