View unanswered posts | View active topics It is currently 14 Jun 2026, 01:56

Reply to topic  [ 6 posts ] 
Ajutor!!!Va rog 
Author Message

Buna!!! Ma numesc Bogdan si sunt nou pe acest site. Am dat de el din greaseala pe net.Va rog explicatimi si mie pentru a juca ce trebuie sa fac?Ma scuzati nu am citit toate topicurile de pe forum,dar va rog sami spuneti ce sa downloadez sa ce si cum sa fac pentru a putea juca alaturi de voi,deoarece sunt un fan al masinilor si chiar miar placea sa joc.Inca o intrebare la sim/seson dau de ex gtr2 si la seson imi apare doar select dc nu pot selecta unul? Multumesc si inca odata ma scuzati pt acest topic.

Am mai postat acelasi topic in in iracing dar sper sa fiu vazut

26 Sep 2011, 08:52
Profile

pai depinde ce vrei sa joci?

ce simulatoare ai? ce simulatoare iti plac? :)

26 Sep 2011, 09:58
Profile YIM

In acest moment ne cam axam pe GTR2 si Race 07 aici, unii joaca iRacing dar pe asta il joci contra-cost, si nu aici au alta liga, nu cunosc detaliile.
Cursele "oficiale" le dam doar Miercuri si Joi, si aproape in fiecare saptamana (aceleasi zile) curse de fun.
Acum se pare ca Tres ne'a trimis in vacanta :) insa cand se va juca ceva se va posta pe forum 100% asa ca verifica constant forumul.

26 Sep 2011, 11:06
Profile

Pai joc si eu gtr2 nu prea conteaza ca ie gtr2 sai iracing sau rfactor am dat doar un exemplu.Dar trebuie sa downloadez ceva va rog spunetimi tot ce trebuie sa stiu in detaliu pentru a putea concura alaturi de voi.
Si de ce nu imi apare la sim/season doar select si gtrr2 rfactor?
Ps:daca spuneti ca iracing e contra costa nu vreau sa joc iracing vreau ceva free sa concurez impotriva voastra. Multumesc de ajutor

26 Sep 2011, 12:57
Profile

si ar mai fi ceva cum ma inscriu intr-o cursa si la Liga imi spune sa dau edit_data cars dar acolo nu imi apare nici o lista

26 Sep 2011, 13:05
Profile

am fost plecat din tara si nu am avut cum sa organizez curse. :) reintram in normal de saptamana aceasta.

@bogdan_2011 pe liga te poti inscrie doar daca exista un campionat activ. momentan nu este. cursele se anunta aici pe forum si se discuta despre fiecare pe topicurile aferente.

26 Sep 2011, 18:33
Profile YIM
Reply to topic   [ 6 posts ]