View unanswered posts | View active topics It is currently 13 Jun 2026, 16:04

Reply to topic  [ 16 posts ]  Go to page 1, 2  Next
Ajutor!!!Va rog 
Author Message

Buna!!! Ma numesc Bogdan si sunt nou pe acest site. Am dat de el din greaseala pe net.Va rog explicatimi si mie pentru a juca ce trebuie sa fac?Ma scuzati nu am citit toate topicurile de pe forum,dar va rog sami spuneti ce sa downloadez sa ce si cum sa fac pentru a putea juca alaturi de voi,deoarece sunt un fan al masinilor si chiar miar placea sa joc.Inca o intrebare la sim/seson dau de ex gtr2 si la seson imi apare doar select dc nu pot selecta unul? Multumesc si inca odata ma scuzati pt acest topic.

26 Sep 2011, 08:49
Profile

Salut, welcome :driver: . Si eu am fost ca tine, le fel de entuziasmat de posibilitatea de a-mi dezvolta si compara aptitudinile in acest domeniu si dupa aproape un an de iRacing on and off simt ca fac oarecum parte din lumea motorsportului...vizavi de problema ta, din pacate nu sunt eu in masura sa te ajut deoarece sunt cam atehnic dar citeste aici http://www.simracing.ro/forum/viewtopic ... &sk=t&sd=a , sper sa ajute la ceva, daca ai nelamuriri feel free to ask....aaa si asta e site-ul http://www.iracing.com/ te uiti ca is acolo pasi de instalare...iti trebuie un card,fo 40 de lei*abonamentul pe o luna" pe card si ai destule masini si circuite, volan, pedale, comp in stare cat de cat buna si cam atat

27 Sep 2011, 11:16
Profile

Intai trebuie sa ai PC cu resurse bune. Apoi iti trebuie un volan. In functie de buget poti alege un logitech driving force gt sau chiar un logitech g27. Sunt multe posibilitati de combinare a diferitelor volane cu diferite pedale si schimbatoare (vezi seria fanatec).

Odata ce ai astea trebuie sa ai jocuri precum GTR 2, Race 07, etc. Pentru iRacing trebuie sa cumperi un abonament. Iti recomand sa incerci promotia de 1 luna platita + 2 luni gratis. Te costa 12 dolari. In iRacing trebuie sa faci mult antrenament sa poti controla masina fara sa o iei pe aratura si apoi poti concura in curse pentru a avansa. Restul mai citesti pe site la ei si pe forumul lor.

Succes.

27 Sep 2011, 15:28
Profile

fara volan nu se poate
?

27 Sep 2011, 15:39
Profile

Unele jocuri se pot juca fara volan insa iRacing sub nicio forma. Daca vrei sa te implici serios in asta trebuie volan :)

27 Sep 2011, 18:22
Profile

CAND AI GTR2 IN COMPUTER ANUNTA SI VORBIM, un volan trebuie desigur dar daca ai macar un joystik pe axe impreuna cu mause poti sa incerci intr-o joi cu noi , fa rost de gtr2 intai

27 Sep 2011, 22:30
Profile

Racing fara volan ? hmmm... nu merge, ca astea nu sunt nfs.

28 Sep 2011, 09:40
Profile

Sunteti sigur ca nu merge? Eu stiu ca am vb cu un roman in iRacing care avea gamepad si era chiar rapid tipu. Ideea e sa-ti iei un volan si mai ales pedale bune de la inceput deoarece eu am inceput cu Driving Force GT, un volan chiar ok dar pedalele cam lasa de dorit si de la un anumit nivel daca vrei sa te compari cu "alienii" ai anumite complexe de inferioritate din cauza lor si poate deveni putin frustrant.Apropo am de vreo 6 luni Club Sport Pedals care mie nu-mi merg daca e cineva ineresat.

28 Sep 2011, 18:05
Profile

confirm, la DF GT volanul este super dar pedalele lasa de dorit dar asta am cu asta defilez. :))

@DraganMihai ce pret au pedalele? ce nu functioneaza la ele in cazul tau?

29 Sep 2011, 08:39
Profile YIM

vreau si eu detalii despre aceste pedale

29 Sep 2011, 16:23
Profile
Reply to topic   [ 16 posts ]  Go to page 1, 2  Next