View unanswered posts | View active topics It is currently 13 Jun 2026, 18:56

Reply to topic  [ 4 posts ] 
Game Stock Car 
Author Message

Hmmm ... am descoperit pe Racedepartment un sim interesant. Stock car racing in Brazilia. Nu arata rau si din ce vad in poze / clipuri imi lasa o impresia buna.

http://www.game-stockcar.com.br/Home.aspx

http://www.racedepartment.com/game-stock-car/

http://youtu.be/swdQjtQ-d1I?hd=1

Nu am gasit varianta "demo" dar costa 30 usd. S-ar putea sa il primesc de la Mos Gerila :))

18 Oct 2011, 23:35
Profile YIM

din game play pare rfactor remasterizat + un mod stock car , dupa cum se misca masinile(controlul) tot rfactor,dupa sunet tot rfactor, daca cauti mai bine pe nogrip e imosibil sa nu gasesti modul asta pt rfactor, mai bine bagi banii in c.a.r.s. sau nk-pro daca tot vine mosu pe la tine :)

19 Oct 2011, 14:46
Profile

Este versiune demo acum si functioneaza 30 zile. Are 2 circuite si multe masini (vro 5 tipuri inclusiv un monopost) in demo.

Ce pot sa zic dupa ce l-am incercat e ca se afla sus printre cele mai tari chestii facute pe fizica din rFactor. In spatele lui (la fizica) se afla tipul care a facut fizica la unele dintre cele mai tari moduri pentru rFactor.
ForceFeedback-ul e super, e bazat pe pluginul de realfeel dar e configurat totul, nu trebuie sa faci nimic.
E mai mult decat un mod de rFactor .... daca l-ar cumpara mai multi as juca sigur aici.

Desigur, ca si grafica nu se compara cu ultimele senzatii (neterminate inca), dar merita incercat demo-ul
Atentie, in demo sunt puse pe ON majoritatea ajutoarelor (steering help, abs, etc), si e varza asa :) Eu am pierdut 30 minute si deja vroiam sa-l arunc la gunoi.
Dupa ce sunt dezactivate... mmmm

Incercati macar demo-ul ca e gratis... Eu zic ca e o alternativa buna si ieftina (decat iRacing) de jucat aici.
Eu sunt dispus sa joc, il cumpar daca veniti mai multi :)

30 Oct 2012, 14:16
Profile

eu vreau sa il cumpar dar pana in aprilie 2013 sunt plecat din tara. n-am comp, n-am volan. :|
am acces la server si pot sa organizez curse de GTR2, rFactor sau Race07/Evo.

12 Nov 2012, 22:52
Profile YIM
Reply to topic   [ 4 posts ]