Propunerea mea, Campionat cu 12 etape:
Primele 6 etape cu Mazda MX51 Okayama - Short Course
2 Lime Rock Park - Full Course
3 Charlotte Motor Speedway - Road Course
4 Summit Point Raceway Short Configuration
5 Laguna Seca
6 Silverstone - International
Urmatoarele 5 etape cu Skip Barber7 Okayama - Full Course
8 Summit Point Raceway
9 Laguna Seca
10 Lime Rock Park - Chicane
11 Silverstone - Grand Prix
Ultima etapa si marea finala (sau macel
) cu masina Street Stock pe oval12 Thompson Speedway
Dupa cum vedeti, este necesara (dar nu si obligatorie) cumpararea circuitului Silverstone si a masinii Skip Barber, in cazul in care nu o aveti, si bineinteles, cine isi permite.Prima etapa va fi pe 25 ianuarie, si vor fi cate o etapa pe saptamana.
Voi cauta si aduce in atentie din nou regulamentul precum si premiul special pentru pilotul cu cele mai putine incidente.
Daca majoritatea sunteti de acord (niciodata nu o sa fie toti), incepem sa strangem banii...
De asemenea, daca mai sunt propuneri sau idei, va rog sa le spuneti saptamana asta, iar saptamana viitoare ne organizam cu banii.
Nu cred insa ca ne putem abate prea mult de la lista asta de circuite (eventual alte layout-uri, schimbare de ordine). Trebuie sa intelegeti cu totii ca suntem unii care investesc/au investit mai mult si altii care mai putin si deci, se avanseaza mai incet. Formatul va permite celor cu mai putini bani de investit (adica cei ce nu vor avea skip barber si circuitul Silverstone) sa joace macar jumatate (6) din etape, in cazul in care nu pot cumpara nimic, sau 10 etape daca isi cumpara masina Skip Barber.
Incet incet, daca totul merge bine, ar trebui sa evoluam si sa cumparam/jucam cu masini mai tari si pe alte circuite (de exemplu un circuit nou/masina noua in campionatul viitor). Dar cred trebuie sa vedem daca este suficienta lume serioasa ca sa joace.